About us      Contact

Деликатесни додатоци

 

 fruit mix 100gr

Фрут Микс 100гр.

Цена: 125 ден.

 mica vita 300gr

Ми-Ка Вита 300гр.

Цена: 115 ден.

 nature mix 200gr

Натур Микс 200гр.

Цена: 115 ден.

 mineral blok roze

Mинерал блок розев 60гр.

Цена: 48 ден.

 mineral blok zolt

Mинерал блок жолт 30гр.

Цена: 48 ден.


pesocni stapcinjaПесочни стапчиња 4ком.

Цена: 40 ден.

 

 162021с
Стик за штиглици 2ком

Цена: 90 ден.

 16252с

Стик за нимфи 2ком

Цена: 90 ден.

 16241с

Стик за тигрици 2ком

Цена: 90 ден.

   baby mix 500gr bevo

Храна за рачно ранење

Цена: 460 ден.

    

kondicioner bevo 150gr

Кондиционо семе 150гр.

Цена: 140 ден.

 

padovan
Овомикс Тигрици 300гр.

Цена: 90 ден.

  

 

grand mix canarini

Гранд Микс Канаринец 300гр.

Цена: 95 ден.

padovan stik

Стик Херба 80гр.

Цена: 99 ден.

sik tropical

Стик Тропикал 80гр.

Цена: 95 ден.

 

stik kanarinec

 Стик Канаринец 80гр.

Цена: 95 ден.

 

 

stik papagali

Стик Големи Папагали 150гр.

Цена: 189 ден.

stik vegetable

Стик Тигрици 80гр.

Цена: 95 ден.

 

etik energy

Стик Енерџи 80гр.

Цена: 95 ден.

 

 

 50523

Сипина коска со вкус

 Цена: 70 ден.

Шифра:50523

 

 

падован сипина 

Сипина коска Падован

Цена: 60 ден. 

 

               5050           

Сипина Коска 

Цена: 60 ден.

Шифра:5050

            1143006с

Бар во клас 150гр.

Цена: 99 ден. 

 

 

  

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters