About us      Contact

Храна

 

Prestige Kanarinec 1kg

Престиж Канаринец 500гр.

Цена: 115 ден.

Опис на производот

Prestige Nimfa 1kg

Престиж Нимфа 1кг. 

Цена: 160 ден.

Опис на производот

 Prestige Golem Papagal 1kg
Престиж Голем Папагал 1кг.

Цена: 215 ден.

Опис на производот

 Prestige Stiglica 1kg

Престиж Штиглица 1кг.

Цена: 200 ден.

Опис на производот

Prestige Tigrica 1kg

Престиж Тигрица 1кг.

Цена: 138 ден.

Опис на производот

Prestige Tigrica 1kg

Престиж Тигрица 500гр. 

Цена: 86 ден.

Опис на производот

 Prestige African Rozencolis 1kg

Престиж Африкан Розенколис 1кг.

Цена: 255 ден.

Prestige African Zako 1kg

Престиж Африкан Жако 1кг. 

Цена: 320 ден.

Prestige Amazon 1kg

Престиж Амазон 1кг. 

Цена: 320 ден.

 Prestige Kakadu 1kg

Престиж Какаду 1кг.

Цена: 320 ден.

Prestige Premium NImfa 1kg 

Престиж Премиум Нимфа 1кг.

Цена: 280 ден.

Prestige Premium Egzoti 1kg

Престиж Премиум Егзоти 1кг.

Цена: 185 ден.

 Prestige Premium Kanarinec 1kg

Престиж Премиум Канаринец 1кг.

Цена: 252 ден.

Prestige Premium Tigrica 1kg

Престиж Премиум Тигрица 1кг.

Цена: 260 ден.

Bel Soncogled 800gr

Бел Сончоглед 800гр. 

Цена: 194 ден.

 Konopno Seme 900gr

Конопно Семе 900гр.

Цена: 258 ден.

 Niger 1kg

Црно семе нигер 1кг.

Цена: 224 ден.

Exotic Fruit 750gr

Екзотик Фрут 750гр. 

Цена: 305 ден.

 

Exotic Light 750gr

Екзотик Лајт 750гр.

Цена: 317 ден.

 

natural mix tigrici

Натурал Микс Тигрици 

Цена: 85 ден.

 

nmx-canarini-1kg 266 300

Натурал Микс Канаринец

Цена: 129 ден.

 

tig

Престиж Тигрица 20кг.

Цена: 1600  ден.

 

BgParkt-Lrg 

Престиж Нимфа 20кг. 

Цена: 1600 ден.

 

  gmx-pappagalli-2kg 266 300

Падован голем папагал 2кг.

Цена: 399 ден.

decorticated oat 1kg

Лупен овес 1кг

Цена: 126 ден.

niger 900gr

Нигер 900гр. 

Цена: 235 ден.

germseed 1kg 

Семе за 'ртење 1кг.

Цена: 208 ден.

 linseed 1kg

Ленено семе 1кг.

Цена: 148 ден.

 rapeseed 1kg

Семе од уљна репка 1кг.

Цена: 138 ден.

 

kanarinci mix 20kg

Канаринци микс 20кг.

Цена: 2000 ден.

 

mix rozenkolis 20kg

Розенколис микс 20кг.

Цена: 1700 ден.

 

mix egzoti  20kg

Егзоти микс 20кг.

Цена: 2000 ден.

 

tigrici mix 20kg

Тигрици микс 20кг.

Цена: 1550 ден.

 

nimfa mix 20kg

Нимфа микс 20кг.

Цена: 1680 ден.

 

 

divoseme 25kgСеме за диви птици 25кг.

Цена: 2100 ден. 

 

seme za kondicija 25kg

 Семе за кондиција 25кг.

Цена: 3350 ден.

mix promo nimfa 20kg

Нимфа микс промо 20кгр.

Цена: 1430 ден.

 

mix tigrici promo 20kg

Тигрица микс промо 20кг.

Цена: 1350 ден.

 

 

mix kanarinci promo 20kg

Канаринец микс промо 20кг.

Цена: 1800 ден.

 

 

 download 1

Примус храна за

тигрици 1кг.

Цена: 130 ден.

 51pYiFi-bqL

Примус храна за

голем папагал 1кг.

Цена: 175 ден.

 51pYiFi-bqL

Примус храна за

голем папагал 2,5кг.

Цена: 485 ден.

 Benelux---Primus-CanarisPrimus-Canaris

Примус храна 

за канаринец 1кг.

Цена: 156 ден.

 images 1

Примус храна

за нимфа 1кг.

Цена: 140 ден.

 51OmI8a7T3L

Примус храна

за егзоти 1кг.

Цена: 160 ден.

 12162 1

Примус храна

за штиглица 1кг.

Цена: 190 ден.

 51GBBBJBB5L

Примус храна 

за розенколис 1кг.

Цена: 160 ден.

 

127002с

 

Храна за голем папагал

микс 3кг

Цена: 420 ден.

 1132003с

Кикирики 1кг.

Цена: 275 ден.

   
Храна и додатоци за гулаби   
 

VL1162 L

Шоу Габлер 20кг

 Цена: 1680 ден.

 

 

    Super Diet  25kg

Супер Диет 20кг. 

Цена: 1600 ден.

 

Super Sport Classic 25kg

Супер Спорт Класик 20кг. 

Цена: 900 ден.

versele-laga-plus-i-c-energy-p2951-8364 image 

Енерџи Плус 18кг. 

Цена: 1700 ден.


  ShowStandardPack

Шоу Стандард 20кг.

Цена: 1400 ден.

 

 

terra mix

Тера Микс

Цена 10л. - 350 ден.

 

clay bloc mini

Блок Мини

Цена 540гр. - 180 ден.

 pick block

Пик Блок

Цена 350гр. - 131 ден.

natur bloc

Натур Блок

Цена 850гр. - 115 ден.

 

 hand mix

Хенд Микс

Цена 500гр. - 648 ден.

 

digestal

Дигестал

Цена 300гр. - 955 ден.

 vita 1kg

Вита 

Цена 1кг. - 230 ден.

 vita 4kg

Вита 

Цена 4кг. - 640 ден.

 grit

Грит за птици

Цена 2,5кг - 185 ден.

 gritredstone

Грит Редстон

Цена 2,5кг - 175 ден.

 VL018-600x600px

Грит Редстон

Цена 2,5кг - 200 ден.

 download

Канто Вит за глас

Цена - 240 ден.

omni vit

Омни Вит за кондиција

Цена - 240 ден. 

 fert oill

Ферти Оил

Цена 100мл - 970 ден.

 form oil

Форм Оил

Цена 500мл. - 1086 ден.

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters