About us      Contact

Тоалети


 4041

Тоалет со обрач

Цена: 280 ден.

Шифра:4041

 

 40111

Тоалет Карло

Цена: 455 ден.

Шифра:40111

 

40152

Посада за песок

Цена: 1038 ден.

Шифра:40152 

 40287

Тоалет за мачки

Цена: 1525 ден.

Шифра:40287

 

 40288

Тоалет за мачки чави

Цена: 1700 ден.

Шифра:40288

40406

 

Посада за песок

Цена: 732 ден.

Шифра:40406 

 23415

Тоалет за кутриња

Цена: 730 ден.

Шифра:23415

   

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters