About us      Contact

Транспортери и торби

 39811-1

Tранспортен бокс капри 1

Цена: 999 ден.

Шифра:39811

 

 39812

Tранспортен бокс капри 1

Цена: 999 ден.

Шифра:39811

39814 

Tранспортен бокс капри 1

Цена: 999 ден.

Шифра:39811

 39817

Tранспортен бокс капри 1

Цена: 999 ден.

Шифра:39811

36229 

Торба Гергина Бронза

Цена: 1800 ден.

Шифра:36229

36250 

Торба Клео

Цена: 980 ден.

Шифра:36250

36234 

Торба Јуден

Цена: 1715 ден.

Шифра:36234

36418 

Торба Леона

Цена: 2537 ден.

Шифра:36418

28964 

Торба Алина

Цена: 2190 ден.

Шифра:28963

 36223

Торба Шах 

Цена: 2160 ден.

Шифра:36223

 36422

Торба Алиша 

Цена: 2214 ден.

Шифра:36422

36233 

Торба Тео Марине

Цена: 1900 ден.

Шифра:36233

 tamika

Торба Тамика

Цена: 2376 ден.

36224 

Торба Сторми

Цена: 1836 ден.

Шифра:36224

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters