About us      Contact

Порции


 2471-2475

Порција пластична 0,25л

Цена: 66 ден.

Шифра:2471

2499

 

Порција росфајна 0,45л

Цена: 376 ден.

Шифра:2499 

4014

 

Порција керамичка

Цена: 232 ден.

Шифра:4014 

 24458

 

Порција дупла 2x0,3л

Цена: 195 ден.

Шифра:24458

24720

 

Порција сет 48x12x38цм

Цена: 394 ден.

Шифра:24720 

24830-24834

 

Сет држач со порции 2x0,45л

Цена: 299 ден.

Шифра:24831

 24840-24845

 

Порција росфајна 0,2л

Цена: 58 ден.

Шифра:24840

24850-24855

 

Порција росфајна со гума 0,45л

Цена: 172 ден.

Шифра:24851

24950-24953

 

Порција пластична со гума 0,3л

Цена: 89 ден.

Шифра:24950

 24967

 

Порција пластична дупла 2x0,2л

Цена: 195 ден.

Шифра:24967

   

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters