About us      Contact

Играчки и гребалки

 imageedit 28 8924514312

Играчка глувче со федер 15х22цм

Цена: 345 ден.

Шифра:4073

134499 40338

Играчка глувче 5цм

Цена: 59 ден.

Шифра:4055

 

45797

Играчка стапче 50цм

Цена: 140 ден.

Шифра:45797 

 4114

Играчка катнип вреќа

Цена: 46 ден.

Шифра:4114

4115

 

Играчка глувче во топка

Цена: 110 ден.

Шифра:4115 

 4133

Играчка три топчиња

Цена: 110 ден.

Шифра:4133

 4135

Мачкин ринг со глувче

Цена: 420 ден.

Шифра:4135

 NobblyBallsCatToySmallImage

Играчка 4 топки

Цена: 130 ден.

Шифра:4534

download 2

Играчка топче 4цм

Цена: 139 ден.

Шифра:4521

 45631

Ракавица за играње

Цена: 354 ден.

Шифра:45631

43116                  

Гребалка ваљак

Цена: 1837 ден.

Шифра:43116

 

4312

Гребалка за мачки

Цена: 1900 ден.

Шифра:4312 

44567

Гребалка исаба 62цм

Цена: 4255 ден.

Шифра:44567 


43870

Гребалка луго 103цм

Цена: 3656 ден.

Шифра:43870 

 

 43712

Мачкино дрво

Цена: 1600 ден.

Шифра:43712

 

 4306

Гребалка со глувче

Цена: 1350 ден.

Шифра:4306

 4309

Столб за играње

Цена: 910 ден.

Шифра:4309

 

           43704

      Толедо мачкино дрво

     Цена: 2580 ден.

    Шифра:43704 

 4315

Гребалка патосница

Цена: 584 ден.

Шифра:4315

 

4320 

 

Кревет за радијатор

Цена: 1030 ден.

 Шифра:4320

 4327

Гребалка

Цена: 252 ден.

Шифра:4327

 43260

Гребалка за мачки брановидна

Цена: 900 ден.

Шифра:43260

42987

Тунел за мачки

Цена: 1078 ден.

Шифра:42987 

4305

Тунел за мачки

Цена: 594 ден.

Шифра:4305 

 

imageedit 10 2327982760

Гребалка Томасо 260цм

Цена: 11.200 ден.

Шифра:44657

 

trixie-zaragoza-domik-dlya-koschki-seryy

Гребалка зарагоза 260цм

Цена: 12.326 ден.

Шифра:43932

       

5095963 BildFS 001 TrixieKratzbaumMarissaKbMarissa164CmBeige 

Гребалка мариса 164цм

Цена: 10.318 ден.

Шифра:44881

 

 

43631

Гребалка монтила 197цм

Цена: 16.700 ден.

Шифра:43631

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters