About us      Contact

Грицки


 ekvizita 42702

Еквизита Грицки Пиле

Цена: 89 ден.

Шифра:47702

 

 ekvizita

Еквизита Грицки Пиле

Цена: 110 ден.

Шифра:47701

 ekvizitadd

Eквизита Грицки Џигер

Цена: 74 ден.

Шифра:42703

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters