About us      Contact

Храна

 

 

senior

Монге Сениор
Храна за мачки над 7 години

Цена 400гр. - 245 ден.

Опис на производот

 hairball

Монге хаирбал
Комплетна храна за мачки

Цена 400гр. - 240 ден.

Опис на производот

 indoor

Монге Индор
Храна за домашни мачки

Цена 400гр. - 225 ден.

Опис на производот

 kitten

Монге Китен
Храна за мачки до 12 месеци

Цена 400гр. - 248 ден.

Цена 1.5кг - 770 ден.

Опис на производот

 

adult
Монге Адулт
Храна за мачки над 12 месеци

 Цена 400гр. - 220 ден.

 Цена 1.5кг - 710 ден.

Опис на производот

 sterilized

Монге храна за
стерилизирани мачки

Цена 400гр. - 235 ден.

Цена 1.5кг - 740 ден.

Опис на производот

 urinary

Монге храна за мачки
со уринарни тегоби

Цена 400гр - 235 ден.

Цена 1.5кг - 740 ден.

Опис на производот

 

chinek and chrimps

 

Монге пунч
туна/пиле/шкампи

Цена 80гр. - 99 ден.

Опис на производот

 tuna and anchovies
Монге пунч
туна/инчун

Цена 80гр. - 99 ден.

Опис на производот

 tuna and duck
Монге пунч
туна/патка

Цена 80гр. - 99 ден.

Опис на производот

 tuna and chiken liver
Монге пунч
туна/џигер

Цена 80гр. - 99 ден.

Опис на производот

 meso i grasok

Симба пунч
месо/грашок

Цена 100гр. - 29 ден.

Опис на производот

 simba pile
Симба пунч
пиле/џигер

Цена 100гр. - 29 ден.

Опис на производот

 losos

Симба пунч
лосос/риба

Цена 100гр. - 29 ден.

Опис на производот

 multipack

Симба пунч 
4 вида на вкус

Цена 400гр. - 92 ден.

Опис на производот

Simba Cat Divec 415gr   Simba Cat Jagne 415gr  Simba Cat Pile 415gr

 Симба Конзерва Дивеч

Цена 415гр. - 35 ден.

Опис на производот

Симба Конзерва Јагне

Цена 415гр. - 35 ден.

Опис на производот

Симба Конзерва Пиле

Цена 415гр. - 35 ден.

Опис на производот

 Simba Cat Tele 415gr  Simba Cat Zajak 415gr  Simba Cat Pile 400gr

Симба Конзерва Теле

Цена 415гр. - 35 ден.

 

Опис на производот

 Симба Конзерва Зајак

Цена 415гр. - 35 ден.

 

Опис на производот

 Симба Пиле сува храна

Цена 400гр. - 69 ден.

Цена 2кг. - 270 ден.

Опис на производот

Simba Cat Tele 400 gr Simba Pasteta Pile Simba Pasteta Riba

Симба Теле сува храна

Цена 400гр. - 69 ден.

Цена 2кг. -  290 ден.

Опис на производот

Симба Паштета Пиле

Цена 100гр. - 29 ден.

 

Опис на производот

Симба Паштета Риба

Цена 100гр.- 29 ден.

 

Опис на производот

Simba Pasteta Tele


Симба Паштета Теле

Цена 100гр. - 29 ден.

Опис на производот

 

Lechat Pile Misirka 1.5kg

Лешат Пиле/Мисирка

Цена 1.5кг - 315 ден.

Опис на производот

 

Lechat Tele Zelencuk 1.5kg

Лешат Теле/Зеленчук

Цена 1.5кг - 315 ден.

Опис на производот

 

Lechat Indoor Pile Oriz 1.5kg

 Лешат Индор Пиле/Ориз

Цена 1.5кг - 315 ден.

Опис на производот

 Lechat Junior Pile Oriz 1.5kg


Лешат Јуниор Пиле/Oриз

Цена 1.5кг - 380 ден.

Опис на производот

 

Lechat Tuna Losos 1.5kg


Лешат Туна/Лосос

Цена 1.5кг - 420 ден.

Опис на производот

Lechat Mix 400gr

Лешат Микс

Цена 400гр. - 110 ден.

Цена 1.5кг. - 320 ден.

Опис на производот

68376 pla whiskas 1 huhn 950g 6 

Вискас Пиле 300гр.

Цена: 102 ден.

ShotType1 328x328

Вискас Говедско 300гр.

Цена: 101 ден.

 

9103

Вискас Јуниор 300гр.

Цена: 109 ден.

 1 68452 pla whiskas 1 thunfisch 950g 5


Вискас Туна/Лосос 300гр.

Цена: 108 ден.

turkey-giblets-gravy Вискас Пауч Говедско

Цена: 29 ден.

 turkey-gravy-cutsВискас Пауч Пиле

Цена: 29 ден.

whiskas-junior-85-gm 


Вискас Пауч Јуниор

Цена: 29 ден.

 

tuna-sauce 

Вискас Пауч Туна/Лосос 

Цена: 29 ден.

      NPW 32679 pic1 B299 9        

Вискас Конзерва Пиле

Цена: 90 ден.

Whiskas-Adult-Cat-Food-Chicken-Turkey-Loaf 

Вискас Конзерва Говедско

Цена: 90 ден.

persian-adult 

Ројал Канин Персиан

Цена 400гр. - 349 ден.

 

 

la pla royalcanin kitten pe 2 

Ројал Канин Персиан Јуниор

Цена 400гр. - 375 ден.

Цена 2кг. - 1380 ден.

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters