About us      Contact

Tранспортери и торби

imageedit 24 3386834617

Транспортен бокс С-М

77х51х43цм

Цена: 5400 ден.

Шифра:39411

imageedit 24 3386834617

Транспортен бокс М

88x58x51цм

Цена: 6430 ден.

Шифра:39413

39817

Транспортен бокс капри 1

32х31х48цм до 6кг.

Цена: 999 ден.

Шифра:39817

 39811-1

Транспортен бокс капри 1

32х31х48цм до 6кг.

Цена: 999 ден.

Шифра:39811

 39812

 

Транспортен бокс капри 1

32х31х48цм до 6кг.

Цена: 999 ден.

Шифра:39812

 

 39814

 

Транспортен бокс капри 1

32х31х48цм до 6кг.

Цена: 999 ден.

Шифра:39814

39831

Транспортен бокс капри 3

40х38х61цм

Цена: 1980 ден.

Шифра:39831

 

 

39821

Транспортен бокс капри 2

37х34х55цм до 8кг.

Цена: 1550 ден.

Шифра:39821

 

39822

Транспортен бокс капри 2

37х34х55цм до 8кг.

Цена: 1550 ден.

Шифра:39822

39832


Транспортен бокс капри 3

40х38х61цм

Цена: 1980 ден.

Шифра:39832

 

39362

Транспортен бокс травелер 2

100х66х60цм

Цена: 9.999 ден.

Шифра:39362

 

 

 

39871-39874 

Транспортен бокс гуливер

52х51х72цм до 18кг.

Цена: 5980 ден.

Шифра:39871

 

 39871-39874

Транспортен бокс гуливер

58х60х79цм до 25кг.

Цена: 6486 ден.

Шифра:39872

 

 

39871-39874 

Транспортен бокс гуливер

64х64х92цм до 38кг.

Цена: 9.150 ден.

Шифра:39873

39871-39874

Транспортен бокс гуливер

73х75х104цм до 50кг.

Цена: 10.500 ден.

Шифра:39874

 


39732 Транспортен бокс малта М

42х46х46цм

Цена: 5040 ден.

Шифра:39731

 
 39732Транспортен бокс малта С

51х55х76цм

Цена: 7178 ден.

Шифра:39732

 

 imageedit 20 2677031092

Транспортен бокс Варио С-М

76х48х51цм

Цена: 7080 ден.

Шифра:39722

imageedit 20 2677031092

Транспортен бокс Варио М-Л

91х58х61цм

Цена: 8560 ден.

Шифра:39723


143885 43391

Прекривка за во кола 

1.64х1.25м црна

Цена: 2650 ден.

Шифра:1314 

143869 43351

Држач за во кола

Цена: 2890 ден.

Шифра:1315 

 36229

Торба Гергина Бронза

Цена: 1800 ден.

Шифра:36229

 36234

Торба Јуден

Цена: 1715 ден.

Шифра:36234

 36250

Торба Клео

Цена: 980 ден.

Шифра:36250

36418

Торба Леона

Цена: 2537 ден.

Шифра:36418 

28964

Toрба Алина

Цена: 2190 ден.

Шифра:28964 

36223

Торба Шах

Цена: 2160 ден.

Шифра:36223 

 36224

Торба Сторми

Цена: 1836 ден.

Шифра:36224

36233

Торба Тео Марине

Цена: 1900 ден.

Шифра:36233

bjuti fer

Торба Фер

Цена: 4880 ден.

 

 

 

tamika

Торба Тамика

Цена: 2376 ден.

 

36422

Торба Алиша

Цена: 2214 ден.

Шифра:36422 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters