About us      Contact

Куќарки и кафези


 3922

Tранспортен кафез 64х54х48цм

Цена: 3726 ден.

Нова цена: 2.999 ден.

Шифра:3922

3922

Tранспортен кафез 78х62х55цм

Цена: 4675 ден.

Нова цена: 3.999 ден.

Шифра:3923

 

3922

Tранспортен кафез 93х69х62цм

Цена: 5700 ден.

Нова цена: 4.690 ден.

Шифра:3924

 

3922

Tранспортен кафез 109х79х71цм

Цена: 7.150 ден.

Шифра:3926

12916t 3930

Транспортен кафез двоен кос

93х68х79цм

Цена: 7799 ден.

Шифра:3930

3954

Ограда метална 154х91цм

Цена: 4906 ден.

Шифра:3954 

 0b628f96-3cd2-472f-ba3a-ee74efe7242d 1000

Куќарка дрвена со трем 

100х82х90цм

Цена: 16.900 ден.

Шифра:39511

0b628f96-3cd2-472f-ba3a-ee74efe7242d 1000

 Куќарка дрвена со трем

130х100х105цм

Цена: 25.600 ден.

Шифра:39512

39530-39533 

 Куќарка дрвена С

71х77х76цм

Цена: 7.300 ден.

Шифра:39530

39530-39533 

Куќарка дрвена М

77х82х88цм

Цена: 10.150 ден.

Шифра:39531

 

39530-39533 

Куќарка дрвена Л

83х87х101цм

Цена: 12.950 ден.

Шифра:39532

39530-39533 

Куќарка дрвена ХЛ

96х105х112цм

Цена: 14.450 ден.

Шифра:39533

 

 

39513

Куќарка дрвена

107х93х90цм

Цена: 18.500 ден.

Шифра:39513 

 39703

Куќарка мобилна платнена 1

50х50х60цм

Цена: 3290 ден.

Шифра:39703

39703

Куќарка мобилна платнена 2

70х75х95цм

Цена: 5012 ден.

Шифра:39705

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters