About us      Contact

Четки,чешли,ножички

 imageedit 40 7207682378

Четка месинг 7х12цм

Цена: 389 ден.

Шифра:2319

2303 

Четка за шампонирање

Цена382 ден.

Шифра:2303

 

 

 

        23231                

  Леплива трака         

  Цена: 150 ден.        

Шифра:23131   

 2301

Четка еднострана 

Цена: 173 ден.

Шифра:2301

125018 43922

 

Четка двострана

Цена: 159 ден.

Шифра:2329

 

 2305

Четка двострана

Цена: 240 ден.

Шифра:2305

 2315

Четка дрвена двојна

Цена: 195 ден.

Шифра:2315

 2322

Четка дрвена двојна

Цена: 185 ден.

Шифра:2322

 2327

Четка природно влакно

Цена: 150 ден.

Шифра:2327

 2328

Ракавица за влакна

Цена: 259 ден.

Шифра:2328

2330

Четка овална

Цена: 295 ден.

Шифра:2330 

2333

Четка масажна овална

Цена: 310 ден.

Шифра:2333 

 2334

Четка масажна гумена

Цена: 325 ден.

Шифра:2334

 2335

Масажна ракавица

Цена: 196 ден.

Шифра:2335

 

 2336

Четка масажна гумена

Цена: 310 ден.

Шифра:2336

 2353

Четка мека со четкичка

Цена: 159 ден.

Шифра:2353

 2354

Четка за фина нега

Цена: 200 ден.

Шифра:2354

2356

Четка мека

Цена: 238 ден.

Шифра:2356 

 2359

Четка за мачки

Цена: 160 ден.

Шифра:2359

2391 

Чешел страничен

Цена: 175 ден.

Шифра:2391

2395 

Чешел метален

Цена230 ден.

Шифра:2395

 2396

Чешел двостран

Цена: 210 ден.

Шифра:2396

2400

Чешел за инсекти двостран

Цена: 74 ден.

Шифра:2400 

2403

Рашчешлувач страничен

Цена: 380 ден.

Шифра:2403 

2406

Гребло метално двојно

Цена: 560 ден.

Шифра:2406 

23773

Чешел страничен

Цена375 ден.

Шифра:23773

 23793

Чешел за долго влакно

Цена: 400 ден.

Шифра:23793

 24132

Четка пластична

Цена: 338 ден.

Шифра:24132

24145

Четка пластична

Цена: 403 ден.

Шифра:24145 

 24173

Громер 8цм

Цена: 920 ден.

Шифра:24173

 

24242

Громер универзален

Цена: 571 ден.

Шифра:24242 

 

2373

Ножички за нокти мали

Цена: 209 ден.

Шифра:2373 

 

 2355

Ножички за ретчење

Цена: 456 ден.

Шифра:2355

 2370

Ножички за нокти затворени

Цена: 225 ден.

Шифра:2370

 2371

Ножички за нокти странични

Цена: 470 ден.

Шифра:2371

 

 

2275

 

Адресар метален

 Цена: 70 ден.

 Шифра:2275

 

 

 2254

Пишталка двотонска

Цена: 252 ден.

Шифра:2254

 2258

Ултразвучна пишталка

Цена: 100 ден.

Шифра:2258

2280

Адресар метален

Цена: 70 ден.

Шифра:2280 

 

 

 

 

 2289

Кликер за тренинг

Цена: 105 ден.

Шифра:2289

 2295

Торба за кеси 40ком.

Цена: 257 ден.

Шифра:2295

 2297

Пинцета пластична за крлежи

Цена: 127 ден.

Шифра:2297

 2331

Торба за кеси

Цена: 132 ден.

Шифра:2331

 2332

Кеси за измет

Цена: 90 ден.

Шифра:2332

2342

Торба за кеси

Цена: 169 ден.

Шифра:2342 

 

4193

 

Биберон шприц со цуцла

 Цена: 185 ден.

 Шифра:4193

 

 

 

 2422

Биберон шприц

Цена: 106 ден.

Шифра:2422

 

2462

Пластично шише за вода 500мл

Цена: 180 ден.

Шифра:2461

 

2462

Пластично шише за вода 250мл

Цена: 160 ден.

Шифра:2462

 

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters