About us      Contact

Облека и модни додатоци

 3000-3007

Kaбаница за дожд

Цена: 308 ден.

Шифра:3000

 

 30201-30207

Облека заштитна

Цена: 1108 ден.

Шифра:30201

 30270-30278

Облека Лориент

Цена: 547 ден.

Шифра:30270

 30500-30508

Облека Парис

Цена: 638 ден.

Шифра:30500

 

 67116-67119

Пуловер Помпеи

Цена: 1153 ден.

Шифра:67090

16174387 1260976067318244 219245036961607839 n

Облека Фиренца

Цена: 1199 ден.

Шифра:67041

 

 16195008 1260976140651570 6432305793860291328 n

Облека Орлеанс

Цена: 456 ден.

Шифра:30751

16265455 1262996013782916 2023143619351887787 n 

Облека кабаница каирес

Цена: 1361 ден.

Шифра:30193

16265556 1262996177116233 5089851716091719440 n 

Облека Виши

Цена: 1048 ден.

Шифра:30811

 vesta-kings-of-dog-trixie

Облека Кинг

Цена: 1531 ден.

Шифра:30492

 

   

 

Напомена: Облеката е достапна во различни големини и цената е различна.

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters