About us      Contact

Играчки

 140920 2339

Играчка топка со шепи

Цена: 115 ден.

Шифра:3434

 

 140877 42128

Играчка со звук 19цм

Цена: 140 ден.

Шифра:3362

 140919 43650

Играчка 18цм

Цена: 198 ден.

Шифра:34092

 

 

3231

 

Играчка

 Цена: 236 ден.

Шифра:3231

 

3302 

 Играчка Топка Метал Гума

Цена: 350 ден.

Шифра:3302

3252

  Играчка 4 виршли

Цена: 215 ден.

Шифра:3252

3266

 

Играчка памучно јаже со топка

Цена: 140 ден.

Шифра:3266

3268

 

Играчка памучно јаже

Цена: 115 ден.

Шифра:3268

 

  

3273

 

Играчка јаже 37цм

Цена: 215 ден.

Шифра:3273

3274

 

Играчка јаже 54цм

Цена: 210 ден.

Шифра:3274

3275

 

Играчка јаже двојно 60цм

Цена: 375 ден.

Шифра:3275

3280

 

Играчка јаже со топка 6/50цм

Цена: 329 ден.

Шифра:3280

3289

 Играчка Дента Фан Топка

Цена: 256 ден.

Шифра:3289

 

 

3290

 

Играчка Рагби Топка

Цена:  345 ден.

Шифра:3290

 

 

3297

 

Играчка Тренинг 30цм

Цена:218 ден.

Шифра:3297

 141220 9962

Играчка Тренинг 60 цм

Цена: 509 ден.

Шифра:3298

140468 41915

Играчка Прасе

Цена: 100 ден.

Шифра:35092

 

 

 

3308

 

 Играчка топка со јаже

Цена: 210 ден.

Шифра:3308 

 3320-3321

 Играчка гумен обрач

Цена: 83 ден.

Шифра:3320

 3324

 

Играчка Рагби Топка 10цм

Цена: 345 ден.

Шифра:3324

3326 

Играчка 8цм

Цена: 230 ден.

Шифра:3326

 3327

 

Играчка 10цм

Цена: 306 ден.

Шифра:3327

3331

 

Играчка Коска 14 цм

Цена: 189 ден.

Шифра:3331 

3411

 Играчка Топче во мрежа

Цена: 140 ден.

Шифра:3411 

 

41yNEVAQpSL. SX355

 

Играчка топка 13цм

 Цена: 407 ден.

 Шифра:3501

 

 

3413-3415

 

Играчка еже мало 7цм

Цена: 100 ден.

Шифра:3413 

140891 42769

Играчка еже 10цм

Цена: 148 ден.

Шифра:3415

 141144 36115

 

Играчка топка со јаже 6цм

Цена: 195 ден.

Шифра:3454

3461

 

Играчка Неон Гума

Цена: 160 ден.

Шифра:3461 

140922 11021

 

Играчка сендвич

Цена: 185 ден.

Шифра:3463 

3465

 

Играчка кобасица

Цена: 89 ден.

Шифра:3465

3468

Играчка Весник

Цена: 165 ден.

Шифра:3468

3475-p 

Играчка тенис топка

Цена: 59 ден.

Шифра:3475

3491

Играчка снеки 14,5цм

Цена: 557 ден.

Шифра:3491

3490

Играчка снеки 11цм

Цена: 308 ден.

Шифра:3490

 

3613

 

Играчка Плишана Коцка 21цм

Цена: 764 ден.

Шифра:3613

32871

Играчка Дента Фан

Цена: 350 ден.

Шифра:32872

32872

 

Играчка Дента Фан Коска 15цм

Цена: 350 ден.

Шифра:32872

32942

 

Играчка Дента Фан Топка

Цена: 350 ден.

Шифра:32942

33501

 

Играчка Фризби 18цм

Цена: 346 ден.

Шифра:33501

3250-268x252

Играчка катапулт 70цм

Цена: 253 ден.

Шифра:3250

34841

 

Играчка Гумено Топче Со Свирка

Цена: 150 ден.

Шифра:34841

 

34842

Играчка гумена топка 9цм

Цена: 350 ден.

Шифра:34842

34961

 

Играчка Топка со Јаже

Цена: 212 ден.

Шифра:34961

34962

 

Играчка Коска Јаже

Цена: 263 ден.

Шифра:34962

 34842

Играчка гумена топка 6цм

Цена: 143 ден.

Шифра:34841

35031

 

Играчка Долго Животинче

Цена: 188 ден.

Шифра:3503

35266

 

Играчка Смајли 6цм

Цена: 118 ден.

Шифра:35266

35491

 

Играчка Прасе Природен Звук

Цена: 406 ден.

Шифра:35491

35492

 

Играчка Гуска Природен Звук

Цена: 568 ден.

Шифра:35492

35495

 

Играчка Кокошка Природен Звук

Цена: 568 ден.

Шифра:35495

35497

 

Играчка Диво Прасе

Цена: 460 ден.

Шифра:35497

35499

 

Играчка Прасе

Цена: 466 ден.

Шифра:35499

 

35612

Мини ринг

Цена: 194 ден.

Шифра:35612

35752

 

Играчка Ирвас Плишан

Цена: 375 ден.

Шифра:35752

35765

 

Играчка Жирафа 33цм

Цена: 470 ден.

Шифра:35765

140913 4709

 

Играчка Коска Винил 15цм

Цена: 120 ден.

Шифра:3374

 

140464 47493

Играчка смајли 19цм

Цена: 320 ден.

Шифра:35251

 

3421-3429

Играчка топка

Цена: 280 ден.

Шифра:3421 

 

  

 Напомена: Дел од играчките се достапни во различни бои.

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters