About us      Contact

Грицки и коски

 

 2602

Koски Пресувани
Цена: 3 ден.(парче)

Цена: 269 ден.(100 парчиња)

Шифра:2602

 2610

Соленки Округли

Цена: 4 ден.(парче)

Цена: 380 ден.( 100 парчиња)
Шифра:2610

 2615

 Вртени пресувани стапчиња
Цена: 7 ден.(парче)

Цена: 600 ден.(100 парчиња)

Шифра:2615

 2623

Плоснати пресувани стапчиња

Цена: 4 ден.(парче)

Цена: 390 ден.(100 парчиња)

Шифра:2623

 

 2636

Koска пресувана

Цена: 25 ден.

Цена: 1220 ден. (50 парчиња)

Шифра:2636

 2640

 

Коска пресувана 13цм

Цена: 75 ден.

Шифра:2640

 2645

Koска пресувана 17цм

Цена:  110 ден.

Шифра:2645


2652

Kоска кожна вртена 11цм

Цена: 50 ден.

Шифра:2652

 

 

 2654

Kоска кожна вртена 18цм

Цена: 110 ден.

Шифра:2654

 

 2660

Koска кожна вртена 25цм

Цена: 240 ден.

Шифра:2660

 2667

Kруг за жвакање

Цена: 155 ден.

Шифра:2667

 2668

Kруг за жвакање 15цм

Цена: 240 ден.

Шифра:2668

2696

                                           

      Чоколадна коска 11цм

       Цена: 50 ден.

        Шифра:2696

 6755 0

Коска во најлон

Цена: 100 ден.

Шифра:2678

  2682  

Чипс спирулина

Цена: 210 ден.

Шифра:2682

2674

Чипс спирулина 50гр.

Цена: 110 ден.

Шифра:2674

 

 2787

Koски пресувани 5ком.

Цена: 125 ден.

Шифра:2787

 2788

Koска во најлон 11цм 3ком

Цена: 120 ден.

Шифра:2788

 2789

Koски 2ком 13цм

Цена: 135 ден.

Шифра:2789

 2790

Koска во најлон 15цм 2ком

Цена: 170 ден.

Шифра:2790

 2791

Коска во најлон 17цм

Цена: 100 ден.

Шифра:2791

 2794

Koска пресувана 32 цм

Цена: 479 ден.

Шифра:2794

 2973

Kоска во најлон 22 цм

Цена: 275 ден.

Шифра:2973

 2792

Kоска во најлон 21 цм

Цена: 205 ден.

Шифра:2972

 

 31432

Koска за заби

Цена: 60 ден.

Шифра:31432

31445

Доги Битс Коски Пресувани

Цена: 380 ден.

Шифра:31445

 

 31440

Полнети топчиња 5ком

Цена: 295 ден.

Шифра:31440

31447

Доги Битс Чевличиња 10ком

Цена: 270 ден.

Шифра:31447

 31533

 

Грицки Пилешки Еквизита 100гр.

Цена: 188 ден.

Шифра:31533

31571

Премио Суши Грицки 75гр.

Цена: 135 ден.

Шифра:31571

 

31573

Премио суши ролс 100гр.

Цена: 148 ден.

Шифра:31573

 

31586

Премио грицки сирење 100гр.

Цена: 190 ден.

Шифра:31586

 

 

 

31599

Премио риба 100гр.

Цена: 218 ден.

Шифра:31599

 

 

 31701

Премио Ориз/Пиле Топки 80гр.

Цена: 115 ден.

Шифра:31701

 

 31702

Премио Пица/Пиле 100гр.

Цена: 220 ден.

Шифра:31702

 31862

Тренинг/Награда

Цена: 110 ден.

Шифра:31860

 trixief

Тренинг/Награда

Цена: 110 ден.

Шифра:31860

 

 

 31442

Доги Битс Вртени Стапчиња 260гр.

Цена: 395 ден.

Шифра:31442

 31443

Доги Битс Мини Коски 240гр.

Цена: 460 ден.

Шифра:31443

 

31121

Коска за заби 16цм

Цена: 154 ден.

Шифра:31121

29177baa621a8ea8af40828c271f715a 

Еукануба Адулт 200гр.

Цена: 225 ден.

 

I9075401

Еукануба Јуниор 200гр.

Цена: 225 ден.

 

 

 download 2

Фрискас Фантастик 175гр.

Цена: 165 ден.

 

151122-nestle-frieskies-dog-dental-fresh-180g

Дентал Фреш 180гр.

Цена: 165 ден.

 

download 1 

Дентал Фреш 110гр.

Цена: 99 ден.

 

600 600

Фрискас Пикник 42гр.

Цена: 39 ден.

 

strips 

 Адвентурес Ленти 90гр.

 Цена: 69 ден.

 

mini sticks

Адвентурес Стапчиња 90гр.

Цена: 69 ден.

 

 

sticks

Адвентурес Парчиња 90гр.

Цена: 69 ден.

 

 

fruites with banana

Бош Фрутис Банана 200гр.

Цена:179 ден.

 

 

fruitees with apple

Бош Фрутис Јаболко 200гр.

Цена: 179 ден.

 

fruites with mango

Бош Фрутис Манго 200гр.

Цена:179 ден.

 

fruitees with aronia

Бош Фрутис Аронија 200гр.

Цена:179 ден.

 

 

 

 

goodies vitality 

Бош Виталити 450гр.

Цена: 299 ден.

 

v2 Pedigree-Markies-150g-9003579302552

Педигре Маркис 150гр.

Цена: 75 ден.

 

 

v2 Pedigree-Multi-Biscrok-200g-9003579302545

Педигре Бискрок 200гр.

Цена: 88 ден.

 

 

 pedigree dentastix large x7sticks 1 

Педигре Дента Стик 77гр.

Цена: 63 ден.

 pedigree dentastix small x7sticks

Педигре Дента Стик 110гр.

Цена: 96 ден.

 

download 1

Педигре Родео 70гр.

Цена: 59 ден.

 

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters