About us      Contact

Храна

 

 medium senior 3kg

Монге Медиум Сениор
Храна за стари кучиња 10-32кг

Цена 3кг. - 1140 ден.

Опис на производот

 mini senior 3kg
Монге Мини Сениор
Храна за стари кучиња до 10кг.

Цена 3кг. - 1140 ден.

Опис на производот

 monge cane secco grain free con acciughe patate e piselli mini adult

Безглутенска храна за возрасни кучиња
Инчун/Компир/Грашок

Цена 2.5кг - 1725 ден.

Опис на производот

 monge new cane secco all breeds active pollo
Монге Актив
Храна за возрасни активни кучиња

Цена 12кг. - 3680 ден. 

Опис на производот

 

download 1

Монге Макси Aдулт
Храна за кучиња од 32-80кг.

Цена 12кг. - 3100 ден.

Опис на производот

 monge new cane secco medium puppy junior

Монге Медиум Јуниор
Храна за кутриња од 10-32кг.

Цена 12кг. - 3620 ден.

Опис на производот

 

 

 

 

monge new cane secco all breeds puppy junior agnello riso e patate

Монге Јуниор Јагне/Ориз

Цена 12кг. - 3980 ден. 

Опис на производот

 

zajak 2.5kg i 12kg

Монге Зајак/Ориз/Компир

Цена 2.5кг - 995 ден.

Цена 12кг. - 3800 ден.

Опис на производот

 

svinsko 12kg i 2.5kg

Монге Свинско/Ориз/Компир

Цена 2.5кг - 995 ден.

Цена 12кг - 3800 ден.

Опис на производот

patka .5 kg i 12kg

 Монге Патка/Ориз/Компир

 Цена 2.5кг - 995 ден.

 Цена 12кг. - 3800 ден.

Опис на производот

 

medium adult 12kg

Монге Медиум Адулт Пиле

Цена 12кг. - 3150 ден.

 

Опис на производот

 

monge new cane secco maxi puppy
Монге Макси Јуниор Пиле

Цена 3кг. - 990 ден.

Цена 12кг - 3400 ден.

Опис на производот

hypoalergenik 2.5kg i 12kg

Moнге Хипоалергеник

Цена 2.5кг - 1050 ден.

Цена 12кг. - 3980 ден.

Опис на производот


all brend salmon rise 12kg i 2.5kg

 Монге Лосос/Ориз

Цена 2.5кг - 995 ден.

Цена 12кг. - 3800 ден.

Опис на производот


jagneoriz kompir 12kg i 2.5kg

Монге Јагне/Ориз/Компир

Цена 2.5кг - 995 ден.

Цена 12кг. - 3800 ден.

Опис на производот

extra small losos 80gr

 

Монге Лосос/Ориз
Екстра мали кутриња

 Цена 800гр - 475 ден.

Опис на производот


extra small puppy and junior 800gr
Монге Пиле 
Екстра јуниор мали кутриња

Цена 800гр. - 398 ден.

Опис на производот

  

monge new cane secco medium starter

 Монге Медиум Стартер
Храна за средна раса кутриња

 Цена 1.5кг - 540 ден. 

Опис на производот

 

 

monge new cane secco all breeds puppy junior salmone e riso

Moнге Јуниор Лосос/Ориз

Цена 12кг. - 3980 ден.

Опис на производот

monge new cane secco medium puppy junior

 Медиум Јуниор Пиле

Цена 3кг. - 990 ден.

Опис на производот

 

monge new cane secco mini adult agnello riso e patate

 Мини Адулт Јагне/Ориз/Koмпир

Цена 800гр. - 445 ден.

Опис на производот

 

 

 monge new cane secco mini puppy junior

 Монге Мини Јуниор

 Цена 800гр. - 365 ден.

Опис на производот

 

ekstra small adult 800gr

 

Монге Јагне/Ориз/Компир
Екстра мали кутриња

 Цена 800гр. - 478 ден.

Опис на производот

 

 extra small adult 800gr

 Монге Пиле
 Екстра мали кутриња

 Цена 800гр - 338 ден.

Опис на производот

mini
Moнге Мини Адулт Пиле

Цена 800гр - 409 ден.

Опис на производот

beef

Moнге пунч телешко месо

Цена 100гр. - 40 ден.

Опис на производот

pile

Монге пунч пиле/мисирка

Цена 100гр. - 40 ден.

Опис на производот

 

lamb and vegetable

Монге пунч јагне/зеленчук

Цена 100гр. - 40 ден.

Опис на производот

 

 chiken adn rasberry

 

Монге паштета

пиле/малина

Цена 100гр. - 55 ден.

Опис на производот

 salmon adn pear

Монге паштета

лосос/круша

Цена 100гр. - 55 ден.

Опис на производот

 turkey and burberry

Монге паштета

мисирка/боровница

Цена 100гр. - 55 ден.

Опис на производот

 

duck adn orange

Монге паштета

патка/портокал

Цена 100гр. - 55 ден.

Опис на производот

mini junior pile
Мини Јуниор Пиле

 Цена 1кг. - 238 ден.

Опис на производот

 

medium adult jagne
Meдиум Адулт Јагне/Ориз

Цена 3кг. - 655 ден.

Цена 15кг. - 2680 ден.

Опис на производот

medium adult pile

Медиум Адулт Пиле

Цена 3кг. - 568 ден.

Цена 15кг. - 2400 ден.

Опис на производот

medium adult tuna

Медиум Адулт Туна/Ориз

Цена 3кг. - 655 ден.

Цена 15кг - 2680 ден.

Опис на производот

medium jnior pile
Медиум Јуниор Пиле

Цена 3кг. - 695 ден.

Цена 15кг. - 2780 ден.

Опис на производот

mini adult pile

Мини Адулт Пиле

Цена 1кг. - 228 ден.

Цена 3кг. - 638 ден.

Опис на производот

mini adult salmon riso

Мини Адулт Лосос/Ориз

Цена 1кг. - 245 ден.

Цена 3кг. - 680 ден.

Опис на производот

 

mini junior tuna

 

Medium Adult 3kg-12kg  Mini Adult 800gr-3kg 

 

Мини Јуниор Туна/Ориз

 Цена 1кг. - 238 ден.

Опис на производот

Медиум Адулт

Цена 3кг. - 850 ден.

Цена 12кг. - 2500 ден.

Опис на производот

Мини Адулт

Цена 3кг. - 880 ден.

 

Опис на производот

PuppyJunior 1.5kg


Јуниор за кутриња

Цена 1.5кг - 620 ден.

Опис на производот

Maxi Adult 3kg-12kg

Макси Адулт

Цена 3кг. - 850 ден.

Цена 12кг. - 2500 ден.

Опис на производот

Special Dog Jagne

Специал Дог Јагне

Цена 4кг. - 615 ден.

Цена 15кг. - 1950 ден.

Опис на производот

Special Dog Pile 

Специал Дог Пиле

Цена 4кг. - 550 ден.

Цена 15кг. - 1750 ден.

Опис на производот

Special Dog Junior 

Специал Дог Јуниор

Цена 4кг. - 650 ден.

Цена 15кг. - 2140 ден.

Опис на производот

Special Dog Tuna

Специал Дог Туна

Цена 4кг. - 620 ден.

Цена 15кг. - 1940 ден.

Опис на производот

 

Special Dog Klasik

Специал Дог Класик

Цена 10кг. - 930 ден.

Цена 20кг. - 1760 ден.

Опис на производот

Special Dog Tele 1275gr 

 

Специал Дог Конз.Теле

Цена 400гр. - 59 ден.

Цена 1275гр. - 135 ден.

Опис на производот

Special Dog Pile 1275gr


Специал Дог Конз.Пиле

Цена 400гр. - 59 ден.

Цена 1275гр. - 135 ден.

Опис на производот

Simba Pile 10kg
Симба Пиле

Цена 4кг. - 299 ден.

Цена 10кг. - 699 ден.

Цена 20кг. - 1290 ден.

Опис на производот

Simba Supa 4kg

Симба Супа 

Цена 4кг. - 299 ден.

 

 

Опис на производот

Simba Tele 10kg

Симба Теле 

Цена 4кг. - 299 ден.

Цена 10кг. - 699 ден.

Цена 20кг.- 1290 ден.

Опис на производот

Simba Dog Tele 1230gr

Симба Конзерва Теле

Цена 415гр. - 35 ден.

Цена 1230гр. - 88 ден.

Опис на производот

Simba Dog Divec 1230gr
Симба Конзерва Дивеч 

Цена 415гр. - 35 ден.

Цена 1230гр. - 88 ден.

Опис за производот

 

Simba Dog Jagne 1230gr
Симба Конзерва Јагне

Цена 415гр. - 35 ден.

Цена 1230гр. - 88 ден.

Опис за производот

Simba Dog Pile 1230gr 

Симба Конзерва Пиле

Цена 415гр.- 35 ден.

Цена 1230гр.- 88 ден.

Опис за производот

1003 packshot

Екстра Мали Кутриња Возрасни

Цена 500гр. - 329 ден.

         3001 packshot               

Мини Адулт

Цена 2кг - 1150 ден.

 

images

Мини Јуниор 2кг

Цена: 1175 ден. 

 

             3002 packshot                 

Мини Адулт 8+

Цена 2кг - 974 ден.

 

2447 packshot

Мини Дигестивна Нега

Цена 800гр. - 600 ден.

 

          

3995 packshot 

 

Бишон Малтезер Адулт

 Цена 1.5кг - 789 ден.

 

 

          2106 packshot 

 

Беагл Адулт

Цена 3кг - 1400 ден.

        

 

    2100 packshot

 

Џек Расел Териер

Цена 3кг - 1499 ден.

        

 2200 packshot

Ши-Tцу

Цена 1.5кг - 844 ден.

        2487 packshot 

Лабрадор Ретривер Адулт

Цена 12кг - 4455 ден.

        2491 packshot 

Лабрадор Ретривер Јуниор

Цена -/

 3003 packshot

Медиум Јуниор

Цена 15кг - 4640 ден.

3004 packshot 

Медиум Адулт

Цена 15кг - 4290 ден.

3006 packshot 

Макси Јуниор

Цена 15кг - 4700 ден.

 3007 packshot

Макси Адулт

Цена 15кг - 4190 ден.

3009 packshot 

Гиант Адулт

Цена 15кг - 4349 ден.

3030 packshot 

Гиант Папи

Цена 15кг - 4990 ден.

          3031 packshot   

Гиант Јуниор

Цена 15кг - 4990 ден.

         3051 packshot 

Јоркшир Териер

Цена 1.5кг - 759 ден.

3057 packshot 

Пудла Адулт

Цена 1.5кг - 790 ден.

       4130 packshot

Мопс Јуниор

Цена 1.5кг - 880 ден.

      3991 packshot 

Француски Булдог Адулт

Цена 1.5кг - 773 ден.

4134 packshot 

Бишон Фризе 

 Цена 1.5кг - 970 ден.

 

josera-dog-food-premium-active
Joсера Актив

Цена 20кг. - 2670 ден.

josera-dog-food-highenergy

Јосера Енерџи

Цена 15кг. - 2990 ден.

josera-dog-food-kids

Јосера Кидс

Цена 15кг. - 2800 ден.

josera-dog-food-premium-junior

Јосера Јуниор

Цена 20кг. - 2670 ден.

josera-dog-food-sensiplus

Јосера Сензи Плус

Цена 15кг. - 3065 ден.

josera-dog-food-premium-family 

Joсера Фемили

Цена 15кг.  - 2681 ден.

 

 

EUKANUBA-Puppy-and-Junior-Medium-Breed-big-nogift.600x4006 

 

Јуниор Средна Раса

1 - 12 месеци

Цена 19кг. - 4410 ден.

 

front 1 

Премиум Перформанс

1+ год.

Цена 19кг.4550 ден.

 5807c4b0ac1511.15401379

 

Јуниор Голема Раса

1 - 24 месеци

Цена 18кг.4465 ден.

 medium-breed-98rb

Адулт Медиум Средна Раса

1 - 7  год.

Цена 19 кг.3990 ден.

PURINA PRO PLAN Dog Large Puppy Robust with OPTISTART Rich i 61 res

Робуст Јуниор

Цена 12кг - 3900 ден.

 

medium puppy

Медиум Јуниор 

Цена 12кг. - 3900 ден.

 xl 29156-7613035120440 T23

Атлетик Адулт

Цена 14кг. - 3750 ден.

 

medium adult 

Медиум Адулт

Цена 14кг. - 3695 ден.

medium adult sensitive

Медиум Адулт Сенситив

Цена 14кг. - 3550 ден.

 

medium puppy sensitive

 

Медиум Јуниор Сенситив

Цена 12кг. - 3900 ден.

 

 

 

 

friskies balance

Фрискас Баланс

Цена 15кг - 1855 ден.

Цена 2.4кг - 359 ден.

 

 active 4kg

Фрискас Актив

Цена 15кг. - 1855 ден.

Цена 2.4кг - 400 ден.

friskies junior 3kg

Фрискас Јуниор

Цена 15кг - 2145 ден.

Цена 2.4кг - 465 ден.

 

darling 3kg pile

Дарлинг Пиле

Цена 15кг - 1410 ден.

Цена 3кг - 339 ден.

Цена 500гр - 78 ден.

darling junior 8kg

Дарлинг Јуниор 

Цена 8кг - 880 ден.

Цена 2.5кг - 330 ден.

 

darling 500g meso 

Дарлинг Теле

Цена 15кг - 1410 ден.

 

active

 

Бош Актив 

 

Цена 15кг. - 3150 ден.

 

energy extra

Бош Енерџи Екстра

Цена 15кг. - 3990 ден.

 

 

pedigree complete beef 15kg-500x500

 

Педигре Адулт Говедско

Цена 15кг - 2141 ден.

Цена 3кг - 373 ден.

Цена 500гр. - 110 ден.

 

11919 

Педигре Адулт Пилешко

Цена 15кг - 2141 ден.

Цена 3кг - 373 ден.

Цена 500 гр. - 110 ден.

download 

Педигре Јуниор

Цена  15кг - 2654 ден.

Цена 3кг - 575 ден.

Цена 500гр. - 114 ден.

PEDIGREEPOUCHJUNIORCHICKEN100g

Пауч Јуниор 

Цена: 32 ден.

 

 

 

images

Педигре Конзерва Јуниор 

Цена: 89 ден.

beef-0hyo

Педигре Конзерва Адулт

Цена: 75 ден.

 5900951250828

Пауч Адулт Пиле

Цена: 29 ден.

PEDIGREEPOUCHBEEFANDRABBIT100g

Пауч Адулт Говедско 

Цена: 27 ден.

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters