About us      Contact

title_5d595d8f9ece19130388731566137743
 
title_5d595d8f9eeae3172149641566137743
 
title_5d595d8f9f08013472495151566137743
 
title_5d595d8f9f23e4411558991566137743
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5d595d8f690bd16756006741566137743
    
title_5d595d8f6926421311278341566137743
    
title_5d595d8f694016469476711566137743
    
title_5d595d8f695bc495120641566137743
    
title_5d595d8f697d91114550981566137743
    
title_5d595d8f6999220882512381566137743
    
title_5d595d8f69b28255243671566137743
    
title_5d595d8f69cbd20193471701566137743
    
title_5d595d8f69e589727242981566137743
    
title_5d595d8f69ff311030911671566137743
    
title_5d595d8f6a1828223514711566137743
    
title_5d595d8f6a31120194321541566137743
    
title_5d595d8f6a4b41353666231566137743
    
title_5d595d8f6a64611391007401566137743
    
title_5d595d8f6a7d814393442511566137743
    
title_5d595d8f6a97b5600515771566137743
    
title_5d595d8f6ab1b21370093791566137743
    
title_5d595d8f6acc112139933991566137743
    
title_5d595d8f6ae5910374636221566137743
    
title_5d595d8f6afeb14974249231566137743
    
title_5d595d8f6b17d3857395521566137743
    
title_5d595d8f6b31511952587761566137743
    
title_5d595d8f6b4bf5634531481566137743
    
title_5d595d8f6b6549602391311566137743
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters