About us      Contact

title_5cb8c26f724538883644951555612271
 
title_5cb8c26f726139024540791555612271
 
title_5cb8c26f727bd15244404591555612271
 
title_5cb8c26f7296810227887091555612271
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5cb8c26f39b5f1344242141555612271
    
title_5cb8c26f39d069533964801555612271
    
title_5cb8c26f39e9811207364741555612271
    
title_5cb8c26f3a02910267181121555612271
    
title_5cb8c26f3a1b220653166471555612271
    
title_5cb8c26f3a33e20222109521555612271
    
title_5cb8c26f3a4c619809628381555612271
    
title_5cb8c26f3a66213233426601555612271
    
title_5cb8c26f3a7ec12656944991555612271
    
title_5cb8c26f3a97414217955191555612271
    
title_5cb8c26f3aaf91286570921555612271
    
title_5cb8c26f3ac7f11424162761555612271
    
title_5cb8c26f3ae095377328321555612271
    
title_5cb8c26f3af934198775341555612271
    
title_5cb8c26f3b12219467288491555612271
    
title_5cb8c26f3b2d510005727401555612271
    
title_5cb8c26f3b4666627199781555612271
    
title_5cb8c26f3b6118587638171555612271
    
title_5cb8c26f3b7ae188040741555612271
    
title_5cb8c26f3b93f12129434951555612271
    
title_5cb8c26f3bacb9045139641555612271
    
title_5cb8c26f3bc5814736799301555612271
    
title_5cb8c26f3bde615422804991555612271
    
title_5cb8c26f3bf7420936126131555612271
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters